Jó napot!

Ugyebár múltkori adásunkból kiderült hogy a hajléktalak Lajos és barátai nem bírták Veronikát, a színes tévét bekapcsolni, és két szakértő, Dr. VoltAir és Dr. Wattson elmondták hogy Lajos idióta, mert a fába fúrt lyukakba amibe a TV dugóját rakták, nincs áram, Ám Lajos elmagyarázza a két szakértőnek hogy márpedig van! Íme:

Lajos: - Tehát az elektromos áram igenis benne van a fába. Az a sok madárka és mókuska akik ottvannak a súrlódás hatására elektromos áramot fejlesztenek. Plusz ott a hatalmas telefonvezeték, ami elszakadt és éppen a fához ér így mégtöbb áram van benne. Na erre varrjon gombot!

Dr. Wattson: - Uram én nem arra szagosodtam,. hogy gombokat varrogassak! Főleg nem fába. De azt tudom, hogy abba a k* tölgyfába NEM LEHET ELEKTROMOS ÁRAMOT vezetni. Maximum 0.111111 voltosat vagy annyit se, főleg 230V-t nem. És ha fúr két jukat? He?! Hogy veszi ki abból az áramot?

Dzsoni: - Na most már szerintem egy kicsit lenyugodhatnának, uraim! Na kééééééérem! Ne csinálják ezt! Beszéljük meg nyugodt emberek módjára! Biztos van igazság mindekettejük véleményében. Jajj ne! Kérem ne közelítsenek felém. Jajj! A ujonnan vett Csimokí nadrágom. Ne au jajj ez fááááj! Neeeeeeeee! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

 

Sajnálatos módon a Mi drága Dzsonink nem élte túl ezt a VÉLETLEN teljesen SZÁNDÉKTALANUL elkövetett BALESETET, így a Dzsoni sónak, mondjuk ki, befellegzett! Talán kitalálnak egy másik Sót, és talán találnak hozzá egy másik Balekot! Ki tudja? Talán így fog ez történni. Üdvözlöm a kedves nézőket, és további jó szórakozást adásunkhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://ydal.blog.hu/api/trackback/id/tr61206514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása